mei jetzt is scho fast zu END des JAHR,,
und deswegen hob i nomal BSUACH ghabt ...
von meiner FAMILIE...
neeeeein den FELIX sehts heit nit..
aber dafür LECKA KUACHA....FREU..freu....
und zwar hob i an LINZERTORTN gmacht,,,,,
hob i no nia gmacht,,,,,ihr wisst ja der erste
KUACHA muas immer ah NEICHER sein,,
da zwoate:::: des is da SICHERE KUACHA..
FALLS der ERSTE nix is,,,, schwupp de wupp
TRAAAAARAAAAA...
der geht immer....PUHHHHHH
BEI der liaben ANDREA HOB i sooooo ah süße
STERNDAL-LINZERTORTN gsehn,,,
de WOLLT i unbedingt macha,,,,,
aber i hob de STERNDAL-KEKS-AUSSTECHER nit
gfunden ..mahhhhhhh.....
okeeeee dann hob i halt de HERZAL gnomma
passt eh guat,,,
ah HERZAL-TORTN --fürs DEKOHERAL
alsoooooo gfalln hots ma ja SUPER
de HERZAL - TORTN....
aber vollleeeee siass war de...
und der RAND.... najaaaa
der RAND,,,,,,,,,,
also mei PAPA hot gmoant,,,
ob i am RAND an BETON eingfüllt hätt
sehr WITZIG,,,,
mei i glab i hob den z´dick gmacht
des nachste MOL
würd i den DÜNNER macha
und nit soooo vuiiii
MARMALAD....
aber sooonst hots volleee guat
GSCHMECKT,,,,
DA SIMBA hat ma gaaaanz genau zuagschaut,,,
es könnt jaaaaa zufällig ah GUTSAL...um de ECKE fliahgen....
ah do is scho ah STÜCKAL von den... der immer guat is,,,,
ah sozusagen DEPPENSICHERER......
für BLEDE in da KUCHL sozusagen...
ZACK ..... BUM...... ZAM....GMISCHT,,,,,PERFEKT......
ahsooooooo des REZEPTAL wollts sicher ah wissen,,,,,
jaaaaaaaaaa des wollts IHR sicher wissen....
weil egal wann i den KUACHA gmacht hob,,,,,
de LEIT wollten IMMER des REZAPTAL ham....
geeeellleee RENATE.... BUSSALE an de AMELIE und an dein RAIMUND,,ggggg
schau wia ah schaut der LAUSA,,,,,
okeeeeee los gehts,,,,,
i hob des aus dem BIACHAL
SÜßE SCHNITTCHEN von THORBECKE
do war ah no so ah MINIBACKBLECH dabei,,,,,
und hoaßen dann de
HASELNUSS-SCHOKOLADEN-QUADRATE
ZUTATEN..........
185 g weiche gesalzene BUTTER
220 g ZUCKER
4 EIER
200 g gemahlene HASELNÜSSE
35 g MEHL
300 g MILCHSCHOKOLADE
i hob de große MILKASCHOKOLADE
gnommen de schmeckt am besten...
und 2 TL PLANZENÖL
den BACKOFEN auf 180 CRAD vorheizen
BACKBLECH 24x32 cm
mit BACKPAPIER auslegen und am RAND
5 cm überstehn
den BUTTER mit den ZUCKER schaumig rühren
die 4 EIER einzeln unterschlagen
die gemahlenen NÜSSE und das gesiebte
MEHL unterheben
in das BACKBLECH füllen und ca 20-25 MIN backen
i mach immer STÄBCHENPROBE
und dann 15 MIN ruhen lassen
in der ZWISCHENZEIT die SCHOKOLADE mit den ÖL
im warmen WASSERBAD schmelzen und auf den KUCHEN
verteilen,,,
und dann im KÜHLSCHRANK fest werden lassen
SOOOOOOOOOOOO GUAT
SOOOOO meine LIABEN i wünsch EICH an gaaaanz guaten RUTSCH,,,,,,
i werd ah bisal PAUSE macha,, ja so ein zwei TAGE,,,,,gggg
druck EICH aus der FERNE bis bald de BIRGIT des DEKOHERZAL